reserveren

Bij Julius Bar & Grill zit barbecuen in de genen. Op onze grote houtskool gestookte grill en onze Big Green Egg barbecues grillen wij 365 dagen per jaar. Onze houtskoolgrill en barbecues gloeien zeven dagen per week. Je bent elke dag welkom om gezellig bij ons binnen te lopen. Lekker hangen op onze Chesterfields met een glas wijn of een speciaal biertje en een paar heerlijke pulled pork kroketjes of aan tafel uitgebreid genieten van het meest sappige vlees, kakelverse vis en verbazingwekkende groentegerechten….allemaal van de barbecue. 

Over Julius bar & grill

Bij Julius Bar & Grill vormen de grote houtskool- gestookte grill en de Big Green Egg barbecues hét centrale middelpunt. Zowel letterlijk als figuurlijk. Top chef Julius Jaspers en zijn team maken hier gerechten zoals dat al duizenden jaren wordt gedaan; op een open vuur. Natuurlijk kun je boerse steaks verwachten maar ook verfijnde vlees-, vis- en zelfs vegetarische gerechten. Maar het wordt nog beter. Want bij Julius Bar & Grill hebben wij een grote dry age kast. Hierin hangen prachtige stukken vlees te rijpen. Kies je eigen stuk uit en onze grill masters bereiden het tot in perfectie voor je. 

Waarschijnlijk denk je bij barbecueën aan het grillen van vlees. Wij niet! Bij Julius bar&grill zijn wij namelijk minstens net zo gek op vis en groenten. En dankzij de culinaire kennis die Julius heeft opgedaan tijdens zijn vele reizen over de wereld, zal zelfs de meest verstokte vegetariër echt smullen. Alle gerechten zijn waanzinnig rijk van smaak maar de kers op de taart zijn misschien wel de door Julius Jaspers ‘homemade’ barbecuesauzen. 

Workshop met Gertjan Kiers, Thema: 'Lam'

Ben je net als ons een enorme meat lover? Wees er dan snel bij want tijdens de aankomende workshop zal onze favoriete slager Gertjan Kiers je alles gaat vertellen over kwaliteitsvlees en het bewerken daarvan. Deze editie is het thema 'lam'.

Op zondag 25 juni tussen 13h en 16h kun je samen met vrienden, meatlovers en andere carnivoren tijdens deze ambachtelijke middag leren hoe je kwaliteitsvlees moet snijden, waarom het zo smaakvol is en welke bereidingen er zijn. Slager Gertjan Kiers legt het haarfijn uit. 

Alles wat aan bod komt wordt natuurlijk uiteraard geproefd tijdens de 4-gangenlunch.
De kosten van deze workshop zijn € 39,50 inclusief lunch.

Bestel je tickets hier!

LET OP:
Wij geven geen geld terug op verkochte tickets
De bevestiging per mail is het toegangsticket, de naam van de koper staat bij ons op de reserveringslijst.
De vorige workshop was snel uitverkocht, twijfel dus niet langer en bestel je ticket!

Vismarkt

Nee, dit keer geen Carnivoren workshop maar een vismarkt met een Caribisch tintje!

Nu de zomer op de stoep staat organiseren we op 9 juni een uitgebreide ‘Fish Market'. Wat houdt het in? De marktkraam van onze koks ligt vol met verschillende verse Caribische en Europese vissen. Kies zelf je vissen uit en creëer geheel je eigen gerecht!
            Vanwaar het Caribisch tintje? Je moest eens weten waar onze chefs de scepter hebben gezwaaid! Met Caribische roots en werkervaring aan de Caribische zee hebben we de echte kenners in huis. Laat je meeslepen door hun kennis en ervaring en proef wat de verschillende wateren kunnen meegeven aan de smaak van de vis.   

Met mooie starters als ceviche of sashimi tot heerlijke vissen ‘a la plancha’ met een ruim aanbod aan bijgerechten en salsa's. Natuurlijk serveren we ook oesters, kreeft en diverse andere schelpdieren. We maken er een echte ‘fiesta’ van!
Prijs? Deze hangt af van de gewogen visjes die je hebt gekozen!

Reserveren is verplicht en kan via juliusbargrill.nl

 

SPARE RIBS

Dat is dus het vervelende van onze spareribs....die zijn zo mals dat het vlees van het bot af valt. En dan die home made sauzen er bij...boy-oh-boy. Elke zondag en maandag kun je bij Julius Bar & Grill onbeperkt spare ribs eten voor slechts € 19,50. Geserveerd met gebakken aardappel of triple cooked fries en gegrilde seizoensgroenten. 

Thuis genieten!

Geen zin om te koken vanavond? Heb je een keer behoefte om thuis kluivend op de bank tv te kijken met een portie ribs van Julius bar & grill? Of ben je onderweg en heb je zin gekregen in een lekkere burger of een portie triple cooked fries? Al onze gerechten van de kaart kunnen ook to-go worden besteld. Kom langs, vertel onze chefs waar je trek in hebt en neem een drankje aan de bar terwijl je wacht. We bieden een korting van 10% op de rekening aan én je krijgt er een flesje JBG-saus naar keuze bij. Bij lekker eten horen tenslotte goede sauzen!
(Korting is alleen geldig op het eten. Maximaal één flesje saus per bestelling)

Woon je in de buurt van Julius bar & grill? Bestel dan via Foodora!

Dinner cards

Op zoek naar het perfecte cadeau? Verras iemand met de Julius bar & grill Dinner Card, ter waarde van € 25,-. Klik hier om de dinner card online te bestellen.

Ook is er de IQ Creative dinner card (met een waarde van € 25,-). Deze is inwisselbaar bij één van de volgende restaurants of bars: supperclubsupperclub cruise, EnvyWolf AtelierVyneMazzoHeineken Hoek, Julius bar&grillHoppaApt en Happyhappyjoyjoy. Klik hier om de IQ Creative Dinner Card online te bestellen. 

Reserveren

Bij Julius Bar & Grill mag je altijd gezellig binnen wandelen. Kun je niet wachten en wil je meteen aan tafel, reserveer dan hieronder of bel; 020-344 6406. Ben je met meer dan 15 personen of wil je meer informatie over groepsreserveringen, besloten evenementen en borrels, scroll dan nog een klein stukje door om hier meer over te lezen.

Evenementen

Bij Julius Bar & Grill schuift iedereen altijd gezellig aan. Maar wij kunnen ons voorstellen dat je soms graag iets meer privacy wilt hebben tijdens je etentje. Komt goed uit, want Julius Bar & Grill heeft drie gezellige privé ruimtes. Ideaal voor een besloten borrel, een besloten diner of een vergadering. 

Elke privé ruimte heeft zijn eigen karakter; de Winery, de Boardroom en de Library. De Winery ( 6 pers.) is een kleine ruimte waar je, hoe kan het ook anders, omringd bent door wijnen. De Boardroom (24 pers.) heeft een echte huiskamersfeer met kleine chesterfields, een open haard, een leestafel en een Perzisch tapijt. De Library (20 pers.) kenmerkt zich door de kast vol met kookboeken en de vele fotolijsten aan de muur.

Heb je nou ECHT iets bijzonders te vieren, dan kun je zelfs het volledige restaurant afhuren. Hoe super is dat? Dan kun je dik 100 vrienden of collega’s uitnodigen.

Wil je meer info over groepsreserveringen, (besloten) evenementen of borrels? Wij delen onze ervaring en advies graag en geheel vrijblijvend met je. Neem gerust contact met ons op via het telefoonnummer 020- 344 64 27 of via email info@juliusbargrill.nl

contact & locatie

Ons adres

Julius bar & grill
Ceintuurbaan 256-260
1072 GH Amsterdam
+31 20 344 64 06

Openingstijden

zondag t/m donderdag: 17h00-01h00
vrijdag & zaterdag: 17h00-02h00

Openingstijden keuken

weekdagen tot 22h30
vrijdag en zaterdag tot 23h00