reserveren

Bij Julius Bar & Grill zit barbecuen in de genen. Op onze grote houtskool gestookte grill en onze Big Green Egg barbecues grillen wij 365 dagen per jaar. Onze houtskoolgrill en barbecues gloeien zeven dagen per week. Je bent elke dag welkom om gezellig bij ons binnen te lopen. Lekker hangen op onze Chesterfields met een glas wijn of een speciaal biertje en een paar heerlijke pulled pork kroketjes of aan tafel uitgebreid genieten van het meest sappige vlees, kakelverse vis en verbazingwekkende groentegerechten….allemaal van de barbecue. 

Over Julius bar & grill

Bij Julius Bar & Grill vormen de grote houtskool- gestookte grill en de Big Green Egg barbecues hét centrale middelpunt. Zowel letterlijk als figuurlijk. Top chef Julius Jaspers en zijn team maken hier gerechten zoals dat al duizenden jaren wordt gedaan; op een open vuur. Natuurlijk kun je boerse steaks verwachten maar ook verfijnde vlees-, vis- en zelfs vegetarische gerechten. Maar het wordt nog beter. Want bij Julius Bar & Grill hebben wij een grote dry age kast. Hierin hangen prachtige stukken vlees te rijpen. Kies je eigen stuk uit en onze grill masters bereiden het tot in perfectie voor je. 

Waarschijnlijk denk je bij barbecueën aan het grillen van vlees. Wij niet! Bij Julius bar&grill zijn wij namelijk minstens net zo gek op vis en groenten. En dankzij de culinaire kennis die Julius heeft opgedaan tijdens zijn vele reizen over de wereld, zal zelfs de meest verstokte vegetariër echt smullen. Alle gerechten zijn waanzinnig rijk van smaak maar de kers op de taart zijn misschien wel de door Julius Jaspers ‘homemade’ barbecuesauzen. 

Kerst & Oudejaarsavond

Op kerstavond zijn wij gesloten. Julius Bar & Grill is op 1e en 2e kerstavond en tijdens oudejaarsavond geopend voor diner volgens de reguliere tijden met het reguliere menu.

Je kan online reserveren of bellen naar 020 344 64 06 

Project Streetsmart: steun de dak- of thuislozen

Armoede is in onze stad een probleem met duizenden gezichten. Samen met de horeca van Amsterdam en HVO-Querido willen wij hier verandering in brengen. Je kunt ons helpen door €1 te doneren aan StreetSmart. Samen kunnen we Amsterdam een beetje mooier maken voor alle Amsterdammers.

HVO-Querido steunt in nood verkerende Amsterdamse gezinnen. Met het gedoneerde geld zullen we huisuitzettingen voorkomen en een tijdelijk opvang bieden aan gezinnen die net dakloos zijn geraakt.

De gedoneerde €1 wordt bij de rekening opgeteld. Als je liever niet wil doneren of graag een hoger bedrag bijdraagt kan je dit laten weten aan de bediening. Het project begint op 1 november en eindigt op 31 december

Boek 'BBQ Bijbel'

Het BBQ weer is aangebroken, steek de kolen maar aan! Afgelopen zondag 28 mei, op Nationale Hamburgerdag, gaf niemand minder dan chefkok Julius Jaspers dé tip voor de ultieme hamburger. Heb jij het al gehoord op NPO radio 2 met Wout2day? K.I.S.S. en luister hier!

Thuis genieten!

Geen zin om te koken vanavond? Heb je een keer behoefte om thuis kluivend op de bank tv te kijken met een portie ribs van Julius bar & grill? Of ben je onderweg en heb je zin gekregen in een lekkere burger of een portie triple cooked fries? Al onze gerechten van de kaart kunnen ook to-go worden besteld. Kom langs, vertel onze chefs waar je trek in hebt en neem een drankje aan de bar terwijl je wacht. We bieden een korting van 10% op de rekening aan én je krijgt er een flesje JBG-saus naar keuze bij. Bij lekker eten horen tenslotte goede sauzen!
(Korting is alleen geldig op het eten. Maximaal één flesje saus per bestelling)

Woon je in de buurt van Julius bar & grill? Bestel dan via Foodora!

Dinner cards

Op zoek naar het perfecte cadeau? Verras iemand met de Julius bar & grill Dinner Card, ter waarde van € 25,-. Klik hier om de dinner card online te bestellen.

Ook is er de IQ Creative dinner card (met een waarde van € 25,-). Deze is inwisselbaar bij één van de volgende restaurants of bars:  Happyhappyjoyjoy, Prinz wolf, supperclubsupperclub cruiseEnvyMazzoHeineken HoekWolf AtelierJulius bar&grill en Apt. Klik hier om de IQ Creative Dinner Card online te bestellen. 

Reserveren

Bij Julius Bar & Grill mag je altijd gezellig binnen wandelen. Kun je niet wachten en wil je meteen aan tafel, reserveer dan hieronder of bel; 020-344 6406. Ben je met meer dan 15 personen of wil je meer informatie over groepsreserveringen, besloten evenementen en borrels, scroll dan nog een klein stukje door om hier meer over te lezen.

Evenementen

Bij Julius Bar & Grill schuift iedereen altijd gezellig aan. Maar wij kunnen ons voorstellen dat je soms graag iets meer privacy wilt hebben tijdens je etentje. Komt goed uit, want Julius Bar & Grill heeft drie gezellige privé ruimtes. Ideaal voor een besloten borrel, een besloten diner of een vergadering. 

Elke privé ruimte heeft zijn eigen karakter; de Winery, de Boardroom en de Library. De Winery ( 6 pers.) is een kleine ruimte waar je, hoe kan het ook anders, omringd bent door wijnen. De Boardroom (24 pers.) heeft een echte huiskamersfeer met kleine chesterfields, een open haard, een leestafel en een Perzisch tapijt. De Library (20 pers.) kenmerkt zich door de kast vol met kookboeken en de vele fotolijsten aan de muur.

Heb je nou ECHT iets bijzonders te vieren, dan kun je zelfs het volledige restaurant afhuren. Hoe super is dat? Dan kun je dik 100 vrienden of collega’s uitnodigen.

Wil je meer info over groepsreserveringen, (besloten) evenementen of borrels? Wij delen onze ervaring en advies graag en geheel vrijblijvend met je. Neem gerust contact met ons op via het telefoonnummer 020- 344 64 27 of via email info@juliusbargrill.nl

contact & locatie

Ons adres

Julius bar & grill
Ceintuurbaan 256-260
1072 GH Amsterdam
+31 20 344 64 06

Openingstijden

Openingstijden:
Dinsdag t/m donderdag: 17h00-01h00
vrijdag & zaterdag: 17h00-02h00

Openingstijden keuken

dinsdag - donderdag tot 22h30
vrijdag en zaterdag tot 23h00